Nyheder

Majssorter 2019

Danmarks bedste og mest omfattende majssortiment til vækstsæson 2019. Læs bl.a. om hvorfor danske mælkeproducenter foretrækker majssorter fra LG og om Limagrain forædling, test og udvælgelse af topsorter.

Klik her og læs

Nyt bio-bejdsemiddel giver majsplanten en perfekt start og vækst. 

 

Mælkeproducent Lars Larsen oplever et højere og mere stabilt udbytte, fordi hans majs er sikret en bedre rodudvikling med det nye biobejdsemiddel STARCOVER.

Klik her og læs

NYHED! Biologisk bejdsemiddel

 

Limagrain introducerer nu det nye biologiske bejdsemiddel Starcover (TSSV2) til majs. Hvad er Starcover – Hvordan virker det – og hvilke fordele giver det? Få mere viden her og læs om hvordan du kan høste alle fordelene med Starcover.

Klik her og læs

Høj fordøjelighed af NDF i majs øger mælkeydelsen

Seneste nyt: FK-NDF er fortsat en af de vigtigste parameter ved valg af majssorter til malkekøer. Læs hvorfor i artiklen “Høj fordøjelighed af NDF i majs giver en højere mælkeydelse” bragt i magasinet Kvæg Plus+.

Læs artiklen her

 

Rapsbrochure 2018

En af de store nyheder fra Limagrain i år er, at vi er først med rapsrødsot (TuYV) resistente rapssorter til det danske marked. Sorten Architect (LE14/276) har udover rapsrødsot resistens også opspringsgenetik, god phoma resistens og en god standfasthed. Vinterfastheden er også i top! Architect er en sort der har vist stærke dyrkningsegenskaber under mange forskellige dyrkningsforhold over hele Europa. Læs alt om de nye sorter i Rapsbrochuren 2016.

Klik her og læs

Raps med Rapsrødsot (TuYV) resistens

Limagrain er først med rapsrødsot (TuYV) resistente rapssorter til det danske marked. Rapsrødsot (TuYV – Turnip Yellow Virus) er den vigtigste, men mindst undersøgte virus sygdom I vinterraps. Rapsrødsot er årsagen til at sorterne ikke udnytter deres genetiske potentiale.

Klik her og læs