Nyheder

NYHED! Biologisk bejdsemiddel

Limagrain introducerer nu det nye biologiske bejdsemiddel TSSV2 til majs. Hvad er TSSV2 – Hvordan virker det – og hvilke fordele giver det? Få mere viden her og læs om hvordan du kan høste alle fordelene med TSSV2.

Klik her og læs

Majssorter 2017

Danmarks bedste og mest omfattende majssortiment til vækstsæson 2017. Læs bl.a. om hvorfor danske mælkeproducenter foretrækker majssorter fra LG og om Limagrain forædling, test og udvælgelse af topsorter.

Klik her og læs

Guide til sortsvalg 2017

Med det store udvalg af majssorter, der er på markedet i dag, kan valget af sorter ofte virke uoverskueligt. Med LG’s Guide til sortsvalg 2017, har vi gjort det let for dig. Se også kataloget ”Majssorter 2017”.

Klik her og læs

Høj fordøjelighed af NDF i majs øger mælkeydelsen

Seneste nyt: FK-NDF er fortsat en af de vigtigste parameter ved valg af majssorter til malkekøer. Læs hvorfor i artiklen “Høj fordøjelighed af NDF i majs øger mælkeydelsen” bragt i magasinet Kvæg Special Nr.2/November 2016.

Læs artiklen her

 

Rapsbrochure 2017

En af de store nyheder fra Limagrain i år er, at vi er først med rapsrødsot (TuYV) resistente rapssorter til det danske marked. Sorten Architect (LE14/276) har udover rapsrødsot resistens også opspringsgenetik, god phoma resistens og en god standfasthed. Vinterfastheden er også i top! Architect er en sort der har vist stærke dyrkningsegenskaber under mange forskellige dyrkningsforhold over hele Europa. Læs alt om de nye sorter i Rapsbrochuren 2016.

Klik her og læs

Raps med Rapsrødsot (TuYV) resistens

Limagrain er først med rapsrødsot (TuYV) resistente rapssorter til det danske marked. Rapsrødsot (TuYV – Turnip Yellow Virus) er den vigtigste, men mindst undersøgte virus sygdom I vinterraps. Rapsrødsot er årsagen til at sorterne ikke udnytter deres genetiske potentiale.

Klik her og læs