Andreas hjørne

Hør hvorfor du skal vælge Starcover. Andreas fortæller om vores Starcover og hvilke gode egenskaber det har også til kernemajs. 

 

 

 

Starcover giver majsplanten en perfekt start og vækst

Mælkeproducent Lars Larsen oplever et højere og mere stabilt udbytte, fordi hans majs er sikret en bedre rodudvikling med det nye biobejdsemiddel STARCOVER.

Klik her og læs

Høj fordøjelighed af NDF i majs øger mælkeydelsen

Seneste nyt: FK-NDF er fortsat en af de vigtigste parameter ved valg af majssorter til malkekøer. Læs hvorfor i artiklen “Høj fordøjelighed af NDF i majs giver en højere mælkeydelse” bragt i magasinet Kvæg Plus+.

 

Læs artiklen her 

Majssorter 2021

Majssorter 2022

Læs Limagrain’s brochuren om Danmarks bedste og mest omfattende majs-sortiment til vækstsæson 2021/22. Læs bl.a. om fremspiring, majssygdomme, sorter og bejdsninger man kan stole på. 

Klik her og læs

STARCOVER

Limagrain introducerer nu det nye biologiske bejdsemiddel Starcover (TSSV2) til majs. Hvad er Starcover – Hvordan virker det – og hvilke fordele giver det? Få mere viden her og læs om hvordan du kan høste alle fordelene med Starcover.

Klik her og læs

Guide til sortsvalg 2021

Guide til sortsvalg 2021

Med det store udvalg af majssorter, der er på markedet i dag, kan valget af sorter ofte virke uoverskueligt. Med LG’s Guide til sortsvalg 2021, har vi gjort det let for dig. Se også kataloget ”Majssorter 2021”.

Klik her og læs