add_action( 'wp_head', function () { ?>

LG SKYSCRAPER

  • Udbyttestabilitet i særklasse
  • Bredt såvindue
  • Høj foderværdi
  • Lav modtagelighed for meldug
  • Resistens mod gulrust
  • Resistens mod hvedegalmyg
  • God standfasthed
Se datablad*

*Data er baseret på landsforsøg

Beskrivelse

LG SKYSCRAPER – Foderhvede med topudbytte

Efter seks år i landsforsøgene opnår LG SKYSCRAPER en andenplads i udbytte med forholdstal 103, svarende til 109,4 hkg pr. ha i gennemsnit af årerne 2017 til 2022. Der er således tale om en sort med en fremragende udbyttestabilitet.

LG SKYSCRAPER danner sit udbytte ved en god buskning, middel aksstørrelse og høj tusindkornsvægt. Denne afbalancerede sammensætning af udbyttet er baggrunden for sortens fremragende udbyttestabilitet. Sorten har et middellangt strå med en god stråstyrke og en lav tendens til lejesæd. Væksten i efteråret er relativ kraftig, men den flade vækst og gode stråstyrke gør LG SKYSCRAPER til et sikkert valg også ved middel-tidlig såning.

Sorten har en god sygdomsresistens, med lav modtagelighed for meldug og hvedebladplet, og en fremragende resistens mod gulrust. Sorten er modtagelig for Septoria, og svampebehandling målrettes bekæmpelse af denne sygdom.  LG SKYSCRAPER har resistens mod hvedegalmyggens larve, der ødelægger kernekvaliteten og forårsager udbyttetab. Bekæmpelse af hvedegalmyggen er derfor ikke aktuel i sorten.

LG SKYSCRAPER har en god kernekvalitet, det giver en høj fordøjelighed og dermed et højt energiindhold til fodring af grise. Sorten er indplaceret med karakteren 6 for energiindhold på en 1 – 10 skala, den næsthøjeste karakter der er givet.

Forhandles af Brdr. Ewers

Produktegenskaber

Relaterede varer

Se alle produkter

Har du spørgsmål?
Vi står altid til rådighed

Find vores medarbejdere
Skriv til os

75 89 22 00