Nyheder

Rapsbrochure 2020

Vi præsenterer 6 topsorter med fantastisk udbytte. LG AVIRON som spurter afsted, ARTEMIS med stabilt topudbytte, ARCHITECT med robusthed i særklasse, AURELIA markedets sundeste hybrid, AMBASSADOR den komplette sort og sidst men ikke mindst ALSCO den kålbrok-resistente. Rapssorter 2020 giver dig overblikket over Danmarks bedste rapssortiment.

Klik her og læs

Nyt bio-bejdsemiddel giver majsplanten en perfekt start og vækst. 

Mælkeproducent Lars Larsen oplever et højere og mere stabilt udbytte, fordi hans majs er sikret en bedre rodudvikling med det nye biobejdsemiddel STARCOVER.

Klik her og læs

Raps med Rapsrødsot (TuYV) resistens

Limagrain er først med rapsrødsot (TuYV) resistente rapssorter til det danske marked. Rapsrødsot (TuYV – Turnip Yellow Virus) er den vigtigste, men mindst undersøgte virus sygdom I vinterraps. Rapsrødsot er årsagen til at sorterne ikke udnytter deres genetiske potentiale.

Klik her og læs

Guide til sortsvalg 2020

Med det store udvalg af majssorter, der er på markedet i dag, kan valget af sorter ofte virke uoverskueligt. Med LG’s Guide til sortsvalg 2020, har vi gjort det let for dig. Se også kataloget ”Majssorter 2020”.

Klik her og læs

NYHED! Biologisk bejdsemiddel

Limagrain introducerer nu det nye biologiske bejdsemiddel Starcover (TSSV2) til majs. Hvad er Starcover – Hvordan virker det – og hvilke fordele giver det? Få mere viden her og læs om hvordan du kan høste alle fordelene med Starcover.

Klik her og læs

Nyhedsbrev!

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra LG Seeds og vær blandt de første til at modtage nyheder og gode tips.

Klik her og læs

Majssorter 2020

Danmarks bedste og mest omfattende majssortiment til vækstsæson 2019/20. Læs bl.a. om hvorfor danske mælkeproducenter foretrækker majssorter fra LG og om Limagrain forædling, test og udvælgelse af topsorter.

Klik her og læs

Andreas hjørne

Hør hvorfor du skal vælge Starcover. Andreas fortæller om vores Starcover og hvilke gode egenskaber det har også til kernemajs.

Klik på billedet og hør mere

Høj fordøjelighed af NDF i majs øger mælkeydelsen

Seneste nyt: FK-NDF er fortsat en af de vigtigste parameter ved valg af majssorter til malkekøer. Læs hvorfor i artiklen “Høj fordøjelighed af NDF i majs giver en højere mælkeydelse” bragt i magasinet Kvæg Plus+.

Læs artiklen her