Nyheder

Rapssorter 2021

Rapsbrochure 2022

Til kommende sæson markedsfører LG 10 hybridsorter af vinterraps. Der er tale om nye sorter med topudbytter, samt velkendte sorter der har givet stabile udbytter i en årrække. Alle sorterne besidder fremragende dyrkningsegenskaber, og det er muligt at finde en sort der passer til alle forhold. 

Klik her og læs

Guide til sortsvalg 2021

Med det store udvalg af majssorter, der er på markedet i dag, kan valget af sorter ofte virke uoverskueligt. Med LG’s Guide til sortsvalg 2021, har vi gjort det let for dig. Se også kataloget ”Majssorter 2021”.

Klik her og læs

Andreas hjørne

Hør hvorfor du skal vælge Starcover. Andreas fortæller om vores Starcover og hvilke gode egenskaber det har også til kernemajs.

Klik på billedet og hør mere

Majssorter 2021

Danmarks bedste og mest omfattende majssortiment til vækstsæson 2021/22. Læs bl.a. om fremspiring i 2021, majssygdomme og bejdsninger i 2022.Læs om landmands cases, som tager fat i nogle lokale forhold og problemstillinger

Klik her og læs

Nyt bio-bejdsemiddel giver majsplanten en perfekt start og vækst. 

Mælkeproducent Lars Larsen oplever et højere og mere stabilt udbytte, fordi hans majs er sikret en bedre rodudvikling med det nye biobejdsemiddel STARCOVER.

Klik her og læs

KORIT® Pro

KORIT® Pro – den ny fuglebejdsning. Hvis du vil have markedets bedste løsning mod fugle og samtidig sikre en god forårsudvikling og et pænt merudbytte bør du vælger KORIT® Pro bejdsningen.

Klik her og læs

NYHED! Biologisk bejdsemiddel

Limagrain introducerer nu det nye biologiske bejdsemiddel Starcover (TSSV2) til majs. Hvad er Starcover – Hvordan virker det – og hvilke fordele giver det? Få mere viden her og læs om hvordan du kan høste alle fordelene med Starcover.

Klik her og læs

Nyhedsbrev!

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra LG Seeds og vær blandt de første til at modtage nyheder og gode tips.

Klik her og læs

Høj fordøjelighed af NDF i majs øger mælkeydelsen

Seneste nyt: FK-NDF er fortsat en af de vigtigste parameter ved valg af majssorter til malkekøer. Læs hvorfor i artiklen “Høj fordøjelighed af NDF i majs giver en højere mælkeydelse” bragt i magasinet Kvæg Plus+.

 

 

Læs artiklen her